Reacties

Dit zijn enkele reacties van leerlingen die geslaagd zijn bij onze rijschool. sommige leerlingen hebben aangegeven geen prijs te stellen om hier iets te plaatsen. dit vinden we jammer, toch respecteren we dit besluit.  Van harte gefeliciteerd allemaal.

 • beste Dolf, heb bij u rijlessen gehad, soms was het voor mij lastig om de volgorde van handelen te onthouden. maar u bleef rustig en we probeerden het gewoon opnieuw. op het laatst is het toch maar mooi gelukt. ben blij met mijn rijbewijs.

  Triple r  is een fijne rijschool met een topper van een instructeur. hij is rustig en weet ontzetten goed waar hij mee bezig is. Ook neemt hij de tijd om te leren, dit zorgt voor een goed gevoel tijdens het leerproces van autorijden. Persoonlijk heb ik tijdens mijn rijlessen en tijdens het afrijden erg veel aan hem gehad.Hij geeft je vertrouwen in je kunnen en steunt je wanneer nodig. Dit geeft je zeker een goed gevoel. in 1 woord een Top rijschool, en een ontzettend goede rij instructeur echt

  Chantal

  Goede rij instructeur heel aardig en weet hoe die met je om moet gaan.

  Hugo

  Fantastische instructeur, blijft altijd rustig. Legt alles rustig uit en neemt de tijd voor je. Heb leuke ritten met Dolf Oosterhuis gehad en nog eens in een keer geslaagd super ga zo door.

  Anton

  Een goede rij instructeur en dat werkt en leert prima. Echt een aanrader,en altijd in voor een grapje. Maar als er serieus gedaan moet worden gebeurd dat ook. een en al TOP/

  Ilse

  Een super rijschool en instructeur, in 1 x geslaagd.

  Kevin

  Verschillende rijscholen gehad, bij Triple R voelde het goed. in 1 keer raak.

  Bianca

  De theorie was erg lastig, maar de lessen waren super, een fijne tijd gehad. en....... in 1 x mijn rijbewijs gehaald.

  Een leuke en mooie tijd gehad bij Triple R. Een goede rustige instructeur met humor. maar als het nodig was ook streng.  Daardoor heb ik nu mijn rijbewijs.

  Leren bij deze rijschool is een fijne ervaring. rustig, duidelijke uitleg, echt een aanrader. dankjewel Dolf.

  Na een nare lichamelijke periode bijscholing gehad door Dolf, mag weer zelfstandig de weg op. heel veel dank

  J. Jousma

  Na een een lange tijd bij een andere rijschool ben ik gaan lessen bij Dolf. er is flink aan mijn zelfvertrouwen gewerkt. en ben in 1x geslaagd. super bedankt Dolf

  Paula Dixela

  Na de proefles meteen een goed gevoel, 20 lessen verder Had ik mijn rijbewijs.

  Erwin Lammertsma

  Na vele rijscholen te hebben geprobeerd , de juiste gevonden. Dolf had al snel door waar het probleem bij mij zat. keihard gewerkt aan het zelfvertrouwen . in 2 x geslaagd. super bedankt Dolf dat je in me bent blijven geloven.

  Meteen tijdens de proefles was er een klik, Dolf wist al snel wat mijn " probleem was. eerlijk , het was best lastig om volgens de procedure te rijden. uiteindelijk toch gelukt. Dolf door jou geduld is het toch gelukt.

  Dolf heel erg bedank voor de fijne rijlessen. na de eerste keer examen heb ik veel moeite gehad met de motivatie. dolf je bent er in blijven geloven en hebt me enorm gesteund. de 2e keer rijexamen was het raak. ben er erg blij mee.

Meer recensies bekijken kijk op onze facebook