Je rijbewijs halen met een laag zelfbeeld? Rijschool Triple R helpt

Bij Rijschool Triple R sta jij centraal en is ons doel dat jij slaagt voor je rijbewijs. Wij staan bekend om ons inlevingsvermogen en dat we rust kunnen brengen in de lesauto.

Onze aanpak

Je rijbewijs halen is iets spannends en al helemaal voor iemand met een laag zelfbeeld. Daarom kiezen wij voor een aanpak die is aanpast op jou en dat jij je daar goed bij voelt. Stap voor stap is dit het traject voor jou zodat jij kunt slagen:

  • We beginnen met een proefles. Tijdens de proefles gaan we kijken hoe je reageert achter het stuur. Het is voor ons belangrijk dat jij weet dat je veilig bent en dat dit ook zo blijft.
  • Na de proefles wordt er een duidelijk lesplan opgesteld. Hierin wordt per les aangegeven wat we gaan doen en hoe we dat gaan doen.
  • Tijdens de lessen beginnen we gemakkelijk en worden de lessen steeds iets moeilijker en de opdrachten iets complexer.
  • Aan het einde van elke les is er een feedbackmoment. Op dit moment nemen we de gereden route nog eens door en vertellen wij waar het goed ging en waar het minder goed ging. Zo raak jij gemotiveerd voor de volgende les en kun jezelf zien dat je vooruit gaat.
  • Alleen als wij denken dat je er echt klaar voor bent dan vragen wij het eindexamen voor jou aan.

Een goed gevoel met Triple R

Voor ons is het belangrijk dat jij als leerling een goed gevoel krijgt bij ons en onze aanpak. Daarom willen wij een vertrouwensband met jou opbouwen. Dit doen wij bijvoorbeeld door eerlijk te zijn over de les en over jouw prestatie tijdens deze les. Wij gebruiken geen vakjargon maar wij proberen dingen te vertellen op een manier die jij snapt zodat jij niet onzeker wordt over het taalgebruik.

Met Triple R op weg naar je rijbewijs

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of kun je niet wachten om te beginnen met lessen Vraag dan vrijblijvend hier een proefles aan.