Je rijbewijs halen met faalangst? Rijschool Triple R helpt

Bij Rijschool Triple R Stiens te Friesland geven wij je speciale aandacht,

Naast het behalen van je rijbewijs volgens de reguliere lessen is het bij ons ook mogelijk om met extra aandacht je rijbewijs te halen met faalangst. Bij ons staan jouw wensen en behoeftes centraal. Wij staan bekend om ons inlevingsvermogen en dat we rust kunnen brengen in de lesauto.

De aanpak van Rijschool Triple R

Je rijbewijs halen is iets spannends en al helemaal voor iemand met faalangst. Daarom kiezen wij voor een aanpak die aanpast op jou en hoe jij je daar goed bij voelt. Stap voor stap is dit het traject voor jou zodat jij kunt slagen:

  • We beginnen met een proefles. Tijdens de proefles gaan we kijken hoe je reageert achter het stuur. Het is voor ons belangrijk dat jij weet dat je veilig bent en dat dit ook zo blijft.
  • Na de proefles wordt er een duidelijk lesplan opgesteld. Hierin wordt per les aangegeven wat we gaan doen en hoe we dat gaan doen.
  • Tijdens de lessen beginnen we gemakkelijk en worden de lessen steeds iets moeilijker en de opdrachten iets complexer.
  • Aan het einde van elke les is er een feedbackmoment. Op dit moment nemen we de gereden route nog eens door en vertellen wij waar het goed ging en waar het minder goed ging. Zo raak jij gemotiveerd voor de volgende les en kun jezelf zien dat je vooruit gaat.
  • Alleen als wij denken dat je er echt klaar voor bent dan vragen wij het eindexamen voor jou aanIFrame

Een goed gevoel bij Triple R

Voor ons is het belangrijk dat jij als leerling een goed gevoel krijgt bij ons en onze aanpak. Daarom willen wij een vertrouwensband met jou opbouwen. Dit doen wij bijvoorbeeld door eerlijk te zijn over de les en over jouw prestatie tijdens deze les. Wij gebruiken geen vakjargon, daarentegen vertellen wij dingen op een manier zodat jij het goed kunt volgen en begrijpen waarover het gaat. Onzekerheid over het taalgebruik wordt hierbij weggenomen.

Met Triple R op weg naar je rijbewijs

Ben je benieuwd hoe het is om rijlessen te nemen bij Triple R Stiens te Friesland? Of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Vraag dan hier vrijblijvend een proefles aan.