Haal je rijbewijs bij Triple R in Stiens en Leeuwarden

Wil jij je rijbewijs halen? Doe dit dan bij Rijschool Triple R. Wij lessen in de omgeving van Stiens en Leeuwarden. Ook als er speciale voorzieningen zijn waarbij rekening moet gehouden worden zijn wij de rijschool voor jou. Een klik met je rij-instructeur is erg belangrijk. Schrijf je daarom in voor een proefles, je kan dit doen via de website of via de telefoon.

Wij geven ook rijlessen aan mensen die behoefte hebben aan een beetje extra aandacht:

  Je rijbewijs halen met autisme
  Je rijbewijs halen met faalangst
  Je rijbewijs halen met een psychisch verleden
  Je rijbewijs halen met een laag zelfbeeld

Je rijbewijs halen met autisme?

Heb je behoefte aan structuur tijdens je rijlessen? Wij kunnen jou de duidelijkheid geven die jij zoekt. Bij onze rijschool staat de leerling centraal. Wil je meer lezen over rijlessen met autisme?

Je rijbewijs halen met faalangst?

Bij Rijschool Triple R begrijpen wij dat je rijbewijs halen spannend kan zijn. Daarom hebben wij speciaal voor jou onze lessen ingericht op leerlingen met faalangst. Door ons inlevingsvermogen kunnen wij de rust brengen in de auto waar jij naar zoekt. Wil je ontspannen door je rijlessen heen? Volg dan je rijlessen bij Rijschool Triple R

Je rijbewijs halen met een psychisch verleden?

Heb je een psychisch verleden en is rijden hierdoor lastiger voor jou? Volg dan je rijlessen bij Rijschool Triple R. Wij zetten jou als leerling centraal. Door een vertrouwensband op te bouwen zorgen wij ervoor dat jij je prettig voelt in de auto. Voor ons zijn psychische problemen geen taboe.

Je rijbewijs halen met een laag zelfbeeld?

Je rijbewijs halen is altijd spannend en al helemaal als je last hebt van een laag zelfbeeld. Daarom passen we de aanpak van de rijlessen op jou aan. Wij zorgen ervoor dat jij je ontspannen voelt in de auto.